FRANKE FMY 99 HS BK 116.0613.707 - Piekarnik do zabudowy z funkcją pary. Czarne szkło + czarna stal.
- pieczenie parowe Full Steam
- 60 automatycznych programów CookAssist
- 19 funkcji + 15 specjalnych
- sterowanie dotykowe
- wyświetlacz dotykowy TFT 3,5” (kolorowy)
- menu w języku polskim
- pojemność XXL 73 litry
- panel kontrolny typu Slim (wysokość 80 mm)
- pieczenie wielopoziomowe Multicooking
- termoobieg z grzałką kołową
- czyszczenie parowe Aqua Clean
- zimne drzwi (poczwórnie przeszklone)
- delikatne domykanie drzwi Smooth2Close
- prowadnice teleskopowe (1 poziom)
- drabinki boczne: 5 poziomów pieczenia
- halogenowe oświetlenie wnętrza
- akcesoria: 1 płytka blacha do pieczenia, 1 blacha do pieczenia na parze, 2 ruszty
Cook Assist
Nowe piekarniki Franke oferują do wyboru do 60 automatycznych programów pieczenia, dzięki którym nie musisz pamiętać sposobów ustawiania temperatury i czasu
pieczenia. Wystarczy wybrać rodzaj dania, a CookAssist automatycznie ustawi program i optymalny czas pieczenia.
4 dania jednocześnie
Dzięki równomiernej dystrybucji ciepła w dużej komorze piekarnika, możliwe jest pieczenie na 4 poziomach jednocześnie. Zapachy i smaki nie przenikają
się. Przygotowanie 4 różnych ciast, zapiekanek czy kompletnego posiłku od przystawki po deser jest doskonałą propozycją dla domowych organizatorów rodzinnych przyjęć.
KOMORA XXL
Standardowe wymiary zewnętrzne urządzeń oferują wygodną pojemność, nawet do 73 litrów. Duża pojemność gwarantuje około 20% więcej miejsca, z możliwością
ustawienia rusztów na 5 różnych poziomach pieczenia.
Dotykowy KOLOROWY WYśWIETLACZ TFT
Sterowanie piekarnikiem jest intuicyjne i przypomina obsługę smartfona. Ulubiony program wybieramy z kolorowego wyświetlacza jednym palcem, menu jest w języku
polskim, a piekarnik sam dobiera czas i temperaturę pieczenia. Centralnie umiejscowiony panel jest czytelny i łatwy w obsłudze.
full steam
Piekarniki parowe Franke z funkcją pary pozwalają przygotować zdrowe i smaczne potrawy o niższej zawartości tłuszczu i zachowaniem naturalnego smaku. Oprócz
gotowania na czystej parze warzyw i ryb piekarnik oferuje opcje konwencjonalnego pieczenia termoobiegiem wspomaganego parą. Funkcja ta pozwala na przygotowanie
potraw, które będą chrupiące i zarumienione na zewnątrz, a jednocześnie delikatne i soczyste w środku.